Veranda type 3

Pallazzo type 3 is een moderne aluminium veranda, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze veranda heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

 

Pallazzo App

Alle Pallazzo veranda's zijn opgenomen in de Pallazzo App. Met de Pallazzo App kunt u zelf uw veranda ontwerpen. Maak een foto van uw huis en plaats de veranda ervoor. Zo krijgt u een goed beeld van hoe de veranda bij uw woning past. Download de gratis Pallazzo App

Kleuren en coatings type 2, 3 en 4

De standaard kleuren van type 2, 3 en 4 van Pallazzo Veranda zijn wit, crème wit, Volcan, Nero en Quartz. U heeft uiteraard een ruime keuze uit andere kleuren: deze veranda's zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. U ontvangt 10 jaar garantie op de coating. De coating draagt het internationale Qualicoat keurmerk. Dit is het strengste keurmerk voor verf, lak en poedercoating op aluminium.

Versterking veranda type 3

Indien nodig brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of moderne goot van dit type veranda. Dat maakt een zo groot mogelijke overspanning met zo min mogelijk palen mogelijk. Een groot voordeel hiervan is meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoen de Pallazzo veranda’s aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting.

Onzichtbare afwatering

De Pallazzo veranda’s hebben een onzichtbare afwatering: de hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot heeft een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van regenwater.

LED verlichting

Voor gezelligheid is sfeervolle verlichting natuurlijk onmisbaar. Voor de verlichting van uw Pallazzo veranda of terras worden LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het verandadak. In de liggers zijn de spots en bedrading weggewerkt. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota.

Afwerking veranda’s

De Pallazzo veranda’s hebben een nette afwerking. De bevestigingen zijn volledig weggewerkt in de constructie. De liggers kunnen worden geplaatst onder een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden. Dit maakt het dak heel flexibel. De hellingshoek kan ter plekke bij uw woning worden bepaald.

Glas

Het dak van dit veranda type is uit te voeren met glas. Het voordeel van glas is dat er veel lichtinval is in de veranda. Onder dit glas kunt u de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken goed zien. Glas in daken is opgebouwd uit veiligheidsglas om vallend glas tegen te gaan.

Polycarbonaat

Het dak van dit veranda type is uit te voeren in polycarbonaat. Het grote voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Polycarbonaat (PC) laat 22 tot 82 procent licht door. Dit is afhankelijk van de dikte en uitvoering. De PC dakplaten van Pallazzo hebben een UV-beschermende coating. Deze coating voorkomt vergeling en veroudering van de platen.